Zsófi

Zsofi2
Zsófi

Sziasztok!

Szeretnék bemutatkozni nektek és pár jellemző dolgot elmondani magamról. A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem közgazdászként turizmus-vendéglátás szakon. Jelenleg pénzügy mester szakon tanulok szintén a Corvinuson. Bevallom, a pénzügyi tanulmányok mellett nagyon hiányzik egy kis kreativitás, tekintve, hogy mindig is vonzott a történelem, a kultúrák és az utazás. Talán ez az egyik oka a blogunk megszületésének, hiszen mindenkinek szüksége van egy állandó hobbira, ami kikapcsolódást nyújt. A tanulás mellett fontosnak tartom, hogy egy kis munkatapasztalatra is szert tegyek, így a családi vállalkozásunkban dolgozom.

Szabadidőmben leginkább társaságban érzem jól magam, nagyon fontos számomra a család és az emberi kapcsolatok. Itt nem hagyhatom ki az ’’állati’’ kapcsolatokat sem. Kutyánk, Dorka a 14 éves labrador nélkül az életem sokkal unalmasabb lenne. Szívesen utazom, egy külföldi utazás előtt heteket tudok eltölteni a program megtervezésével és a hely feltérképezésével. Leginkább a városok múltja érdekel és, hogy hogyan, milyen szokásokkal élik mindennapjaikat a helyi lakosok.

Az életem egy fontos részeként a sportot emelném ki. 8 évig kézilabdáztam, ami sok dologra megtanított, küzdeni mindenképpen. A mai napig törekszem arra, – több, kevesebb sikerrel – hogy a mozgás mindennapjaim része legyen. Mostanában a futás áll hozzám a legközelebb, a téli hónapokban pedig a snowboardozás a kedvenc időtöltésem. Igyekszem majd sport témájú bejegyzéseket is írni nektek.

Nehéz az embernek saját erényeiről és személyiségéről írni. Azt mindenképp kiemelném, hogy próbálom humorral áthidalni az elém gördülő nehézségeket, ami higgyétek el a pénzügyi tanulmányaim során nem ritka. Érzelmes embernek tartom magam, könnyen teremtek kapcsolatokat.

Új ’’ szenvedélyemként’’ megemlíteném a lakásom díszítgetését, a lakberendezési tippek utáni kutatást.

Remélem, hogy sokan követitek majd a blogunk kis életét és olvassátok bejegyzéseinket.
Köszönöm, hogy elolvastátok!

Zsófi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑