Khloe

20-as éveimben járok, közgázt végeztem én is, vidéki vagyok, pénzügyi területen dolgozok.
Adatok, amik valójában nem árulnak el semmit.

Mindamellett, hogy nagyon szeretem a lusta vasárnapokat, a késő éjszakába nyúló film-és sorozatnézéseket, a hosszú kirándulásokat, a cél nélküli autókázást – bár a jogosítványra még erősen gyúrok – az eső hangját, a könyvek illatát, a barátokkal töltött időt és a családomat, mégis a legnagyobb szerelmem és szendevélyem a színház.
5 éves korom óta lelkes és gyakori látogató vagyok. Azt hiszem, Édesanyámnak köszönhetem ezt a szerelmet, még ha manapság sokszor csóválja is a fejét, mikor meghallja, hogy hetente akár többször is ellátogatok előadást nézni.
Tizenévesen még “csak” bérlettel évi nyolcszor, azóta pedig már megszámlálhatatlanul sokszor, és sokat megyek.

Véleményem szerint, nem számít, hogy fotózol, írsz, festesz, táncolsz vagy zenélsz. A lényeg ugyanaz: az önkifejezés, kikapcsolódás és alkotás érzése/ öröme. Ezért is lettem olyan nagyon lelkes a blog ötletének hallatán. Az önkifejezés elengedhetetlen számomra. Talán ebből adódóan állnak ennyire közel hozzám a művészetek és a kultúra.
Valamilyen formában mindig is az életem szerves része volt az írás – gondolom nem vagyok egyedül a naplóírási próbálkozásaimmal… Később lettek privát oldalaim is, de ilyesmi dologba, mint most, még sose vágtam a fejszémet.
Édesanyámtól jelentős mértékben örökölt kreativitásomat általában rajzolás és festés keretein belül élem ki, de talán most egy új módszerrel bővülhet a tárházam.

Írásaimmal megpróbálok majd átadni valamit Neked abból, amit egy színházi előadás vagy kultúrális program nyújtani tudott nekem. Szeretném közvetíteni a “ma embere” felé, hogy egy darab lehet éppen olyan jó – bátorkodom megkockáztatni, hogy akár jobb is – mint egy mozifilm. Szembesíteni azzal, mennyire furcsa, hogy az emberek valójában nem változnak, és ezt már 400 évvel ezelőtt Shakespeare is zseniálisan leírta.
Mert a színház nem azt mutatja be, milyen az élet…hanem hogy milyen lehetne. Nem kell feltétlen válaszokat várni tőle, elég, ha kérdéseket vet föl, vagy segít megérteni egyes élethelyzeteket, problémákat.

Khloe

Comments are closed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑